Що означають однакові цифри на годиннику – прикмети








Сергій Лук’яненко, який свого часу заінтригував історіями про «Дозор», зауважив в одній зі своїх книг: якщо, кинувши погляд на годинник, ви раз у раз бачите однакові цифри, значить, Сутінок поруч. Що це? Бурхлива фантазія письменника? Бажання додати в життя своїх читачів частинку чарівництва? Або така прикмета дійсно існує? Існує. І вже не перше десятиліття – з тих самих пір, як з’явилися електронний годинник. Що ж вона означає




Зміст




Загальні прикмети, якщо цифри на годиннику повторюються

Забобони про однакові числах в першій половині доби

Що означає побачити збіг у другій половині дня

Загальні прикмети, якщо цифри на годиннику повторюються

Нумерологія вірить в таємничу силу чисел. Містики – в те, що випадкових збігів не буває. Зведіть обидва переконання разом, додайте мерехтливий циферблат, і нова прикмета готова. Звичайно, йдеться в ній не про сутінки, створеному популярним письменником, але сенс залишається тим же: в життя людини стукає щось таємниче, щоб попередити про майбутні події … Що найцікавіше, психологи прикмету не спростовують. Вірніше, допускають, що між світяться неоновими цифрами і подіями у вашому житті може існувати певний зв’язок. Однак справа тут аж ніяк не в загадкових силах, які неймовірним чином повертають вашу голову до годинника акурат в потрібний момент. Все це витівки вашого власного підсвідомості!




Якщо цифри на годиннику повторюються




Скажімо, проблема ще тільки назріває. Ви інтуїтивно її відчуваєте, хоча поки не віддаєте собі в цьому звіт. Але підсвідомість щось не дрімає! І починає помічати численні «знаки», в тому числі і на годиннику. Ви можете тридцять разів на дню мигцем побачити найрізноманітніші комбінації цифр, які тут же без сліду випаруються з вашої пам’яті. Але варто майнути незвичайного поєднання – 11:11 15:15 20:20 – підсвідомість тут же включить сигнал тривоги: «увага!», А у вашій голові оселиться думка – ага, мені щось намагаються сказати! Зазвичай зміст цих знаків завжди один: сядь і подумай, що в твоєму житті тебе не влаштовує.




Особливо це вірно для людей, які захоплюються нумерологією або «десь колись щось чули» про числах і їх містичних значеннях. Тоді ваша підсвідомість буде автоматично ловити потрібні сполучення цифр, відсіваючи все зайве.




До речі, яке значення відводиться кожній цифрі? Не будемо вдаватися в тонкощі вчення, яке дуже широко і має масу нюансів. Наведемо найпоширеніші тлумачення:




1 – це сама людина, його особистість, саморозвиток, духовне зростання або відсутність такого. Якщо на очі раз у раз трапляється цифра «1», ви або занадто зациклені на собі, що шкодить нормальним взаємовідносинам з оточуючими, або застигли в одній точці, переставши розвиватися як особистість.

2 – це подвійність характеру і внутрішні протиріччя, з якими пора розібратися. А ще цифра символізує самооцінку і впевненість в своїх силах і здібностях.

3 – це «кістяк» вашої особистості: життєве кредо, близькі і далекі цілі і моральні переконання.

4 – ця цифра твердо «стоїть» на землі. Тим, хто постійно зауважує її на годиннику, пора перестати витати в хмарах і впритул зайнятися справами. Не зле б перевірити здоров’я – з ним можливі проблеми.

5 – вважається числом відчайдухів і легковажних шукачів пригод. Самі по собі ці якості роблять життя тільки цікавіше, але перебір з ними може привести до неприємних наслідків.

6 – гладка, з округлими формами циферка згладжує конфлікти, радить не дратуватися через дрібниці і бути чесніше з близькими і друзями.

7 – улюблене число казкарів і містиків. Зазвичай сімка означає тягу до пізнання, і перш за все в області тонких матерій.

8 – цифра спрямована в майбутнє, і те ж саме радить робити вам. Пора не тільки будувати плани, а й вдаватися до рішучих кроків до їх здійснення. Але рватися з місця в кар’єр не можна, так як кожне рішення в цей період має бути ретельно зважено і обдумано.

9 – сильна цифра. Це ваша цілеспрямованість і рух вперед незважаючи на перешкоди.

0 – знак і одночасно слабкий і сильний. Будучи на самоті ідеальним і злегка лякає «нічим», він у багато разів збільшує енергетичний потенціал тієї цифри, поруч з якою виявляється. Нуль – це і порожнеча, і творче начало, і ув’язнені в ньому потужні сили Всесвіту. Нуль символізує свободу від звичних обмежень і дає надію на відродження, якщо в житті в даний момент щось йде не так.

Забобони про однакові числа в першій половині доби




Забобони про однакові числа в першій половині доби

00:00 – загадкове і суперечливе час. Пам’ятайте, як у фіналі старого фільму «Закоханий за власним бажанням» головна героїня спочатку злякалася, побачивши на годиннику застиглі нулі? Але пройшла хвилина, і цифри звично побігли вперед, запустивши відлік нового – і щасливого – етапу життя. Зазвичай так і тлумачать цю комбінацію: дивіться вперед з надією, дійте і загадувати бажання. Для наполегливих і працьовитих порожнеча, яку символізує нуль, має всі шанси стати джерелом майбутніх успіхів і грандіозних змін.




1:01 – Всесвіт надає вам тисячі шансів досягти бажаного, зірки складаються на вашу користь, а прохання направляються прямо в «небесну канцелярію». Головне, наповнити думки позитивом: великий шанс, що вони збудуться!




2:02 – Придивляйтеся до найдрібніших подій, які відбуватимуться навколо вас. Одне з них може виявитися доленосним. Не відкидайте чужу допомогу і самі охоче виявляйте її – заведете нових друзів. Крім того, прислухайтеся до свого самопочуття, щоб не пропустити недуга.




3:03 – Сміливо йдіть вперед, довіряючи Долі і інтуїції. Ви близькі до мети.




4:04 – Четвірки збігаються, коли доля хоче навчити вас терпінню і наполегливості. Навіть якщо в даний момент шлях здається захаращений пудовими валунами, це не привід впадати у відчай і опускати руки. Просто від вас буде потрібно більше зусиль, ніж ви розраховували. І ніяких ризикованих підприємств в цей час! Не сподівайтеся на «авось».




5:05 – Ось з цими цифрами можна дозволити собі маленьку нешкідливу авантюру. Наприклад, написати на серветці номер свого телефону і підсунути симпатичному незнайомцеві в кафе, адже сьогодні велика ймовірність зустріти майбутнього супутника життя. Але якщо дух авантюризму в вас взагалі відсутнє, не страшно: зірки показують, що добрі зміни прийдуть і без ваших зусиль, досить не чинити опір їм.




6:06 – День спокійний, приємний і вдалий. Але орієнтований він не на матеріальне, а на духовне, тому не чекайте великого успіху в справах. Краще займіться наведенням порядку у власній душі.




7:07 – Чарівна цифра несе воістину казкові зміни. З її появою стає можливим виконання найсміливіших, навіть фантастичних планів! Постарайтеся не упустити вдалий момент і оточіть себе перевіреними друзями.




8:08 – На відміну від «одухотвореною» цифри 6, вісімку турбують ваші земні блага. У цей день вдало завершуються справи, пов’язані з отриманням прибутку, і зав’язуються корисні знайомства. Але поводьтеся обережніше: помилка, вчинена під цифрою 8, даватиме про себе знати вам дуже довго. Особливо це відноситься до конфліктів на службі.




Похудение за 1 гривну! Так "выжигали" жир наши бабушки в СССР...

Врачи выявили простое лечение болей в суставах и остеохондроза

9:09 – Слід провести ревізію свого життя і видалити з неї все непотрібне, наносне і изжившее себе. Спробуйте озирнутися навколо свіжим поглядом, і ви здивуєтеся, як багато зусиль витрачаєте на досягнення цілей і підтримку відносин, які вже втратили для вас цінність.




10:10 – Цей день зосереджений навколо вашої персони. Нуль багаторазово підсилює дію одиниці і відкриває перед вами безліч дверей. Користуйтеся моментом, але не забувайте, що десятка підступна. Є ризик розтратити сили на дрібниці, якщо взятися за справу без продуманого плану.




11:11 – Сьогодні ви свого роду «іменинник». Чекайте матеріальних подарунків, які хвилюють емоцій і приємних сюрпризів, а якщо презенти випадком затриматися в дорозі, влаштуйте їх собі самостійно: купите обновку, сходіть в кіно або закотити приголомшливу вечірку. Чи не пропадати ж вдалому знаку!




12:12 – Сприятливе поєднання одиниці і двійки пророкує союз з людиною, що розділяє ваші погляди і переконання. Удвох ви досягнете неймовірних висот.




Що означає побачити збіг у другій половині дня




Що означає побачити збіг у другій половині дня

У тлумаченнях недовго і заплутатися. Покладайтеся на інтуїцію!




13:13 – Число «13» вважається нещасливим не перший вік. Навряд чи вашій підсвідомості воно сподобається, але насправді поганих прогнозів ця комбінація не несе, а лише радить стримати гнів. Взагалі, не піддавайтеся сьогодні першим поривам, дійте холоднокровно і обдумано.




14:14 – Романтичне пригода під впливом прагматичної четвірки легко може перерости в шлюбний союз. Не відмовляйтеся від нового знайомства, сьогодні воно буде багатообіцяючим. А щоб щастя точно не пройшло повз, вибирайтеся з чотирьох стін. Правда, похід в нічний клуб з гуркотливій музикою або в кіно на черговий бойовик не зрозумієте зі спокійною четвіркою. Краще прогуляйтеся по парку або влаштуйте собі коротку подорож – за місто, на лижний курорт, на далекий Байкал, в кінці кінців! Вам потрібно подумати і змінити обстановку.




15:15 – Тяга до пригод сьогодні майже гарантовано заведе вас в нетрі проблем, а дрібні гидоти будуть вартувати на кожному кроці. Краще проведіть час з близькими, вони в вас потребують.




16:16 – Шістка знову звертається до високодуховною цінностям. Постарайтеся впоратися з самолюбством, навчитеся ділитися – причому не тому, що так треба, а від душі – і успіх не пройде мимо. Головне, самі не отмахнітесь від нього, прийнявши шанс, посланий долею, за порожні мріяння. Всі великі починання спочатку здавалися оточуючим чистої води авантюрами.




17:17 – Дійте сміливо, але не забувайте про холодному розрахунку. Сьогодні не гріх вдатися до корисних зв’язків або завести потрібне знайомство, якщо ви до сих пір не обзавелися ними.




18:18 – Подвійний день. З одного боку, можливо несподіване поліпшення матеріального становища. З іншого – втрата приятеля або розставання з колишнім коханим. Чи не турбуйтеся, поміркувавши, ви зрозумієте, що це вже давно «не ваш» чоловік.




19:19 – Така парна комбінація передрікає не найвдаліший день. Книжка, теплий плед, чашка з гарячою кавою … Ось ідеальний сценарій сьогоднішнього вечора. Трудові подвиги і доленосні рішення відкладіть на більш відповідний час. Тим більше, що з такою комбінацією цифр великий ризик піддатися емоціям і навернути багато зайвого.




20:20 – Ваша мінлива натура призведе улюбленого і друзів в замішання; а якщо дасте волю роздратуванню, день завершиться скандалом. Даремно, адже так можна відштовхнути від себе людей, які щиро готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу, тільки попросите.




21:21 – Якщо останнім часом перед вами постала необхідність прийняти важливе рішення, то це самий підходящий момент. Але не рубайте з плеча, за поспіх ви серйозно поплатитеся.




22:22 – Стільки двійок в одному числі добра не принесуть. Відправляйтеся-но краще спати, благо, час дозволяє. Ранок вечора мудріший, тим більше на виспатися голову, тому всі доленосні рішення відкладіть на завтра.




23:23 – Можливо, сьогодні вам не все вдалося. Зате є час подумати, проаналізувати свої вчинки і визнати помилки. Якщо зробите все правильно, далі життя піде як по маслу. Удача за удачею, і все вам.




Намагаючись витлумачити поява однакових цифр на годиннику, не забувайте про власну інтуїцію. Дуже часто буває, що, наприклад, у всіх сенсах позитивна сімка у кого-то викликає негативну реакцію. Або, навпаки, людина вважає поєднання одиниці і трійки особистим знаком швидкої удачі. Занадто тонкий світ «знаків», щоб розписати його по законам і правилам, тут все залежить від вашого особистого сприйняття. Вчіться розуміти свою підсвідомість, намагайтеся відчути, які емоції викликає у вас мелькає на годиннику комбінація цифр. А якщо не вийде, не турбуйтеся. Зрештою, навіть найдивніше збіг обставин іноді – просто збіг. І не більше.


4859591_802c334e434debcb4ca2c0cb69a88eb6 (479x361, 130Kb)

 

Uspejte kupit so skidkoj 50 %

 

5708540_Svami_Dashi_raskril_tainy_pomoshi_ludyam (700x470, 902Kb)



 

6137602_preparatspartagendliapotencii (615x408, 126Kb)

 

https://tinyurl.com/ycq879zj — bay in site - https://vk.com/spartagen_potencija


 

6086267_Bronze_Activator_Kapsyli_dlya_zagara_vnytrennego_primeneniya (700x464, 844Kb)



Комментарии